[АРХИВА] Огласна табла за школску 2019/2020. годину

 

          Драги ђаци, илити онако од срца "по нашки" ;-) - знате ме већ :-) -
          Драги Цврчкови! :-)

          У потреби да се изорганизујемо у овим ванредним околностима, ево нас и на неком новом терену, тј. неком новом, нашем интерном и виртуелном школском кабинету! :-)

          Мало нас је све затекла читава ова прича, па не замерите на још крајње недовршеном вашем/нашем сајтићу! :-/
Зависно колико све ово буде трајало - у ходу ћемо гледати да исправљамо разне недостатке и потрудимо се да вам буде пријатно у овом новом "кабинету верске наставе"! :-)

          Кажем - у ходу ћемо још дотеривати наш рад и комуникацију - но, за сада неки оквирни почетни план рада је следећи:

1. Сајт

          Овај ваш "Цврчковски сајт" ;-) ће нам бити главни систем комуникације што се тиче часова верске наставе, одн. он ће нам бити својеврсна огласна табла за сва актуелна обавештења, наставне јединице, занимљивости, ... (а бумо видели у ходу за шта све можда и још нешто!?!?? ;-) ).

2. Наставни садржаји

          План је да се за сваку седмицу током понедељка и уторка ажурирају наставни садржаји, одн. да до уторка увече то за све разреде буде ажурирано.
          Трудићу се да у овим ванредним околностима ово више буду неки лакши садржаји, занимљиви линкови, видео клипови и сл.
          Једино ми је најискреније жао што нећемо имати прилике за онако живим и квалитетним вашим питањима (актуелним у већини одељења) у живој комуникацији, која су по мени највећа снага и лепота наших часова! :-/ Но, гледаћемо некако већ да доскочимо новонасталом проблему.

3. Мејл комуникација

          Уз сајт главна комуникација ће нам бити мејлови.
          Требало би да вам ових дана ваше разредне старешине и/или ја проследимо моју мејл адресу на коју ћете моћи да ме контактирате (намерно је овде на сајту јавно не објављујем јер сам га жешће надрљао од разних спам напада! :-/ ).
          Такође имате и овде на сајту блок за контакт или још компотније на овој страни >> - па и на тај начин можете да ме контактирате (уз остављање своје мејл адресе (у зато предвиђеном пољу) на коју вам могу одговорити).

  читав текст >>